Woonexpeditie brochure

Woonexpeditie 14 oktober in Villapark Vogelhorst

De WoonExpeditie start deze keer in het landelijke Almere Hout, in Villapark Vogelhorst (Parelduikerlaan). Er is een uitgebreid programma. Wonen in Almere Hout staat voor genieten en gezelligheid. Daarom is er ook een gezellige herfstmarkt én een wijnproeverij. Tot zaterdag 14 oktober 12.00-16.00 uur!

Daarnaast kunnen bezoekers op eigen initiatief ons landelijke stadsdeel ontdekken. Let op: Er zijn diverse kortingen geldig tijdens de WoonExpeditie en natuurlijk genoeg te doen in de omgeving. Bewoners Imi en Gerwin uit Vogelhorst zijn geïnterviewd en staan op de website van de Woonexpeditie.

Website Woonexpeditie Almere 

Wonen in Vogelhorst? Vraag het de bewoners.

In het nieuwste deel van Vogelhorst zijn nu zo’n 30 kavels verkocht. Maar er zijn nog vele kavels beschikbaar voor de verkoop. Een aantal bewoners uit Vogelhorst is aanwezig op de Woonexpeditie op de Villapark Vogelhorst stand. We informeren bezoekers over hoe fijn het wonen is in Vogelhorst en helpen je op weg als je wilt weten hoe je ook in Vogelhorst kunt gaan wonen.

Klik hier voor de plattegrond van de Woonexpeditie.
Locatie: Parelduikerlaan, Almere Hout – Vogelhorst.

route: volg de Vogelweg, ga naar de Kievitsweg, rij de wijk in via de Goudvinklaan en via de Zilvermeeuwlaan kom je vervolgens op de Parelduikerlaan.

Vogelhorst