U kunt ook lid van Belangenvereniging Almere Hout worden voor slechts €20,- per jaar. Met uw lidmaatschap geeft u ons de financiële ondersteuning die we nodig hebben voor de kosten van de website, secretariaat, ledenvergadering e.d. Voor juridische procedures zullen we apart gelden werven indien nodig. Wij houden u via onze nieuwsbrief op de hoogte over de ontwikkelingen in Almere Hout en nabije omgeving. Eén keer per jaar is er een algemene ledenvergadering. Maak alvast het lidmaatschapsbedrag over op NL44 TRIO 0338 7457 50 t.n.v. Belangenvereniging Almere Hout (BAH) te Almere.

Maak de contributie meteen over op NL44 TRIO 0338 7457 50 t.n.v. Belangenvereniging Almere Hout (BAH) te Almere.

Profielgegevens kun je inzien en aanpassen door de verplichte velden in te vullen en het formulier te versturen. Als het email adres bekend is ontvang je een email met een link naar je profiel. Werkt je oude email adres niet meer, geef het door aan het secretariaat via de contactpagina.

De e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens zullen nimmer ter hand worden gesteld aan derden en zullen slechts worden gebruikt door de Belangenvereniging Almere Hout (BAH) voor mededelingen aan bewoners en geïnteresseerden op deze lijst.