U kunt lid worden van Belangenvereniging Almere Hout voor slechts €25,- per jaar. Met uw lidmaatschap geeft u ons de financiële ondersteuning die we nodig hebben voor de kosten van de website, drukwerk flyers, verzekeringen, beheer van AED’s Vogelhorst 2, organiseren van de ledenvergadering e.d. De BAH heeft een Rechtsbijstandsverzekering voor eventuele juridische procedures. Ook doet de BAH bijdragen aan goede doelen voor de wijk, deze worden vooraf aan de leden voorgelegd welk doel de voorkeur heeft.

Wij houden onze leden via onze nieuwsbrieven op de hoogte over de ontwikkelingen in Almere Hout en nabije omgeving. Eén keer per jaar is er een algemene ledenvergadering. Wilt u lid worden? Vul dan het formulier voor de aanmelding in. U krijgt automatisch een bericht van uw aanmelding. U ontvangt per mail de nota van de contributie met een uniek lidnummer en een wachtwoord. Wilt u alvast de contributie overmaken, dan kan dat op NL44 TRIO 0338 7457 50 t.n.v. Belangenvereniging Almere Hout (BAH) te Almere. Vermeld in dat geval uw postcode en huisnummer bij de betaling zodat wij uw betaling kunnen administreren.

Profielgegevens kunt u inzien en aanpassen door de verplichte velden in te vullen en het formulier te versturen. Als uw email adres bekend is ontvangt u een email met een link naar uw profiel. Werkt uw oude email adres niet meer, geef het door aan het secretariaat via de contactpagina. Dan zullen wij dit voor u verwerken.

De e-mailadressen en andere persoonlijke gegevens zullen nimmer ter hand worden gesteld aan derden en zullen slechts worden gebruikt door de Belangenvereniging Almere Hout (BAH) voor mededelingen aan de leden en om de betalingen te kunnen verwerken.

De werkzaamheden binnen onze vereniging worden belangeloos door vrijwillige bewoners uit onze wijk verricht. Naast een vaste kern van actieve leden zijn er ook bewoners die af en toe een steentje bijdragen voor een of meer werkgroepen. Als u zich ook eens wilt inzetten voor onze wijk neem dan contact op en word een actief lid. Hoe meer schouders er zijn hoe meer we gezamenlijk kunnen dragen om onze wijk mooi te houden en ons woonplezier te vergroten.