Om potentiële kopers van een kavel in Almere Hout Vogelhorst te laten kennismaken met de prachtige omgeving organiseert de gemeente Almere de droomhuizen VIP*tour.  Inschrijven voor de tour op zaterdag 18 mei of 22 juni 2019 in de comfortabele VIP*bus kan op de website van Ik bouw mijn huis in Almere.

In de VIP*bus rijdt u o.a. langs prachtige droomvilla’s, het landschapspark De Overgooischezoom en bijzondere voorzieningen zoals stadsgoedlandgoed De Kemphaan. Onderweg geniet u van lokaal geproduceerde versnaperingen. De gids vertelt u alle ins en outs over onder meer de opzet van deze wijken, de groene omgeving, voorzieningen, beschikbare zelfbouwkavels, architectuur en de zelfbouwmogelijkheden.

Wilt u het geheim van Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi ontdekken? Het is noodzakelijk dat u zich voor deze droomhuizen VIP*tour online aanmeldt. Er is een selectief aantal plaatsen beschikbaar.

Meer informatie over kavels in Vogelhorst leest u op de website Villapark Vogelhorst en over het wonen in Vogelhorst op de website van de Belangenvereniging Almere Hout.