Inspiratieboek Vogelhorst

De WoonExpeditie werd op 14 oktober 2017 georganiseerd in Almere Hout, Villapark Vogelhorst. Er was een uitgebreid programma. In de grote tent waren de informatiestands van de kavelwinkel van de gemeente Almere, projectontwikkelaars en ook de Belangenvereniging Almere Hout was aanwezig met een stand.

Wonen in Almere Hout staat voor genieten en gezelligheid. Daarom waren er ook een wijnproeverij en leuke activiteiten voor de kinderen. Op de leenfiets kon de omgeving verkend worden door de bezoekers en ook was er een wandelroute uitgezet door Vogelhorst om met de wijk kennis te maken.

Bewoners Imi, Gerwin, Ellen en Paul uit Vogelhorst zijn geïnterviewd en staan op de website van Villapark Vogelhorst. Hier lees je wat zij van de wijk vinden en waarom ze hier zo graag wonen.

Informatie

Wonen in Vogelhorst? Vraag het de bewoners.

In het nieuwste deel van Vogelhorst zijn nu zo’n 30 kavels verkocht. Maar er zijn nog vele kavels beschikbaar voor de verkoop. Een aantal bewoners uit Vogelhorst is graag bereid om belangstellenden te informeren over het wonen in onze wijk. We informeren bezoekers over hoe fijn het wonen is in Vogelhorst en helpen je op weg als je wilt weten hoe je ook in Vogelhorst kunt gaan wonen.

Kavelroute, in dit deel van Vogelhorst zijn kavels te koop of kun je een huis met kavel kopen: volg de Vogelweg, ga naar de Kievitsweg, rij de wijk in via de Goudvinklaan en via de Zilvermeeuwlaan kom je vervolgens op de Parelduikerlaan.

Vragen aan bewoners over wonen in Vogelhorst?

Vogelhorst