Oriëntatieavond Villapark Vogelhorst

Wie nieuwsgierig is naar de stand van zaken en ontwikkelingen in Villapark Vogelhorst, is donderdagavond 29 maart van harte welkom op de oriëntatieavond in het stadhuis van Almere. De gemeente organiseert deze avond in samenwerking met bewoners, de Kavelwinkel en ontwikkelaars die in deze wijk nieuwbouwwoningen ontwikkelen. De informatieavond is van 17.30 tot 20.00 uur en vindt plaats op het plein van de Kavelwinkel/het Ondernemersplein in het stadhuis (B-passage).

De gemeente organiseert op donderdagavond 29 maart een informatieavond over Villapark Vogelhorst. Er wordt informatie gegeven over de verschillende nieuwbouwprojecten, de zelfbouwkavels en de ontwikkelingen in de wijk. Enthousiaste bewoners van Vogelhorst zijn aanwezig als trotse ambassadeurs van hun wijk. De meesten wonen er al jaren met veel plezier. Zij staan klaar om belangstellend
en te vertellen waarom ze voor Vogelhorst hebben gekozen en ze delen graag hun ervaring die zij hebben opgedaan bij het zelf bouwen van hun huis. Villapark Vogelhorst mag sinds de tweede helft van vorig jaar weer op grote belangstelling rekenen. De verkoop van nieuwbouwwoningen en zelfbouwkavels heeft een hoge vlucht genomen. Het aanbod van woningen bestaat uitsluitend uit riante twee-onder-eenkapwoningen, villa’s en zelfgebouwde huizen op kavels vanaf 600 m2. Meer informatie: www.villaparkvogelhorst.nl/nieuws.