Vogelhorst 2 is een wijk in ontwikkeling. Omdat deze wijk nog niet helemaal klaar is, zijn de wegen en woonlanen nog niet definitief ingericht. Maar de belangstelling om zelf te bouwen in Vogelhorst 2 neemt enorm toe en er worden weer kavels verkocht. Daarmee komt er zicht op het definitief bestraten en groen aanleggen in de wijk.

Onlangs zijn al mooie hagen langs de Zilvermeeuwlaan aangelegd en ook de entree van de wijk wordt met
groen ingericht. Omdat de tijdelijke wegen wat zijn verzakt en er veel onkruid groeit, gaat de gemeente dit vanaf week 34 aanpakken en bijhouden. Ook het maai- en snoeiwerk wordt frequent bijgehouden.

De kruising van de Goudvinklaan met de Kievitsweg wordt ook aangepakt. Op het wegdek worden witte markeringen aangebracht en er komen gele waarschuwingspalen/borden om aan te duiden dat de kruising normale voorrangsregels heeft en dus oppassen geblazen voor wie op de Kievitsweg rijdt.

De gemeente onderzoekt ook of er nog verdergaande maatregelen nodig zijn om de veiligheid te verhogen. De struiken worden ook bijgehouden met snoeiwerk zodat de kruising overzichtelijk blijft.

Voor vragen of opmerkingen kun je het contactformulier invullen voor de Werkgroep Groen & Verkeer.