De gemeente Almere zet onze wijk, Villapark Vogelhorst nu ook duidelijk op de kaart. Nieuwbouwwijken als Almere Poort en Nobelhorst zijn regelmatig in het nieuws. In het nieuwste deel van Villapark Vogelhorst zijn mooie kavels te koop maar dit was niet erg zichtbaar voor potentiële kopers. Daar is nu verandering in gekomen. Op de website ‘Villapark Vogelhorst’ vertellen bewoners Imi, Gerwin, Ellen en Paul waarom ze kozen voor wonen in Villapark Vogelhorst.

In een grote marketing campagne rond de Woonexpeditie 2017 speelde Villapark Vogelhorst een belangrijke rol. De WoonExpeditie werd op 14 oktober georganiseerd aan de Parelduikerlaan in Villapark Vogelhorst. Het informatieve woonevenement trok 5.000 bezoekers en was daarmee een groot succes. Er was veel interesse voor wonen in Almere Hout, Poort en Overgooi. Vooral de woningen in het hogere segment zijn op dit moment in trek.

Onze wijk staat nu prominent op de ‘Het kan in Almere’ website van de gemeente Almere, en er is nu speciaal voor de verkoop van kavels en projecten in Vogelhorst een aparte website: villaparkvogelhorst.nl. Op deze website staan naast de kavelinformatie en nieuwbouwprojecten ook de verhalen van de door de gemeente geselecteerde ambassadeurs van onze wijk.